Motorengamma Nissan X-Trail in nieuw jasje gehesen

Net als in de Qashqai

Nissan X-Trail

Geheel in lijn met het overige Nissan-gamma, wordt er een kam door het motorenprogramma van de X-Trail gehaald. Één nieuwe diesel en één nieuwe benzinemotor vinden hun weg naar het vlaggenschip.

De Europese communicatie-afdeling laat weten dat een kersverse 1,7-liter diesel en 1,3-liter benzinemotor voor de X-Trail klaarliggen. Het gaat om de motoren die Nissan sinds kort ook in andere modellen lepelt, zoals de Qashqai. De DIG-T 160 benzinemotor beschikt over 160 pk met 270 Nm koppel. Het vermogen wordt over de voorwielen verdeeld. De dCi 150 is er als 2WD of 4WD en levert 150 pk en 340 Nm koppel.

De X-Trail is leverbaar met een handgeschakelde zesbak of de geheel nieuwe zeventraps DCT-automaat met dubbele koppeling. Het maximale trekgewicht komt uit op 2.000 kilogram. De Nederlandse prijzen en het moment waarop de vernieuwde motorenlijst onze configurator bereikt, zijn vooralsnog onbekend.

PRIVATE LEASE Nissan X-Trail

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.