Mini Cabrio in gefacelifte vorm gesnapt

Minimale wijzigingen

Mini Cabrio facelift spyshots
Mini Cabrio facelift spyshotsMini Cabrio facelift spyshotsMini Cabrio facelift spyshotsMini Cabrio facelift spyshotsMini Cabrio facelift spyshots
De Mini Cabrio werd nog geen twee jaar geleden geïntroduceerd, maar toch wordt het retromodel al op de snijtafel gelegd.

Het is 2013 als Mini de huidige generatie van zijn driedeursmodel presenteert, een auto die simpelweg als 'Mini' door het leven gaat. Vorige maand wist onze spionagefotograaf de lens van zijn camera op een ingepakt gefacelift exemplaar te richten en vandaag rijdt de bijgepunte Mini Cabrio voorbij.

De Cabrio is met zijn introductiejaar 2015 een stuk jonger dan zijn driedeurs broer, maar ook deze Mini wordt spoedig in gefacelifte vorm op de markt gebracht. Net als bij de driedeurs Mini lijken de aanpassingen bij de dakloze Mini erg minimaal te zijn. Het lijkt erop dat de koplampen worden bijgewerkt en ook de achterlichten worden anders ingedeeld. In het interieur verwachten we nieuwe materialen en het ligt in de lijn der verwachting dat ook het infotainmentsysteem wordt gemoderniseerd.

We verwachten de opgewaardeerde Mini-familie in september te zien tijdens de IAA van Frankfurt.

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.