MG EHS heeft Nederlandse prijs

In januari bij de dealer

MG EHS
MG EHSMG EHSMG EHSMG EHSMG EHSMG EHSMG EHSMG EHSMG EHS

MG heeft de eerste Nederlandse prijzen bekendgemaakt van de EHS Plug-in Hybrid. De nieuwe MG staat vanaf de tweede week van januari bij de dealer.

Het naar Nederland teruggekeerde MG gooide hoge ogen met haar volledig elektrische ZS en nu komt daar de plug-in hybride EHS bij. De EHS, die we eerder al uitgebreid toelichtten, heeft een 1,5-liter geblazen viercilinder benzinemotor die samenwerkt met een 122 pk elektromotor. Samen is dat goed voor een systeemvermogen van 258 pk en 250 Nm. Volledig elektrisch rijden moet je volgens de WLTP-cyclus tot 52 km kunnen volhouden. Nu is bekend dat je minimaal € 34.985 (inclusief belastingen) moet neerleggen voor deze nieuwkomer.

Voor dat geld krijg je de EHS als 'Edition 1', een gelimiteerde en tijdelijk beschikbare uitvoering die de standaarduitrusting (Comfort) combineert met de 18-inch lichtmetalen wielen van de Luxury-uitvoering. Als de Edition 1 uitverkocht is, neemt de Comfort het stokje over, voor een prijs van € 35.985. Standaard heeft de EHS onder meer een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel, 10,1-inch infotainmentscherm, TomTom-navigatie, DAB digitale radio en smartphone-integratie met Apple CarPlay of Android Auto. De Luxery-uitvoering komt vanaf € 37.895 in de prijslijsten te staan en biedt bovenop de Comfort onder meer led-verlichting, een panoramadak, met leer beklede sportievere stoelen en een 360 graden-camera.

In de tweede week van januari wordt de MG EHS bij de dealers in Amsterdam, Breda en Rotterdam verwacht.

Update: eerder noemden we bovenstaande prijzen als exclusief belastingen, maar het blijkt te gaan om prijzen inclusief belastingen. Eerdergenoemde ingeschatte vanafprijs was dus niet correct.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (49) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.