Mercedes SLK-klasse volgens Wald International

Mercedes SLK-klasse Black Bison Wald International
Mercedes SLK-klasse Black Bison Wald InternationalMercedes SLK-klasse Black Bison Wald InternationalMercedes SLK-klasse Black Bison Wald InternationalMercedes SLK-klasse Black Bison Wald InternationalMercedes SLK-klasse Black Bison Wald InternationalMercedes SLK-klasse Black Bison Wald International
Je zou hem bijna vergeten zijn, maar Mercedes in de showroom van Mercedes kun je een SLK-klasse vinden. De Japanse tuner Wald International heeft de roadster onder handen genomen om hem een stoerdere uitstraling te geven.

Mercedes heeft dit jaar 16 SLK's aan de man weten te brengen. Beduidend minder dan de 73 exemplaren die aartsrivaal BMW van z'n concurrent wist te verkopen: de Z4. Volgens Wald International heeft dat blijkbaar iets te maken met het uiterlijk van de zonnige Mercedes. Een SLK-klasse is de werkplaats in gerold om er vervolgens indrukwekkender uit te komen.

Wie Wald zegt, zegt Black Bison. Wald International hangt maar al te graag deze benaming aan z'n ontwikkelde spoilerpakketten. Deze SLK Black Bison krijgt een nieuwe voorbumper waarin Led-dagrijverlichting is gemonteerd. Een sideskirt en een achterbumper met geïntegreerde diffuser zorgen verder voor extra uiterlijk vertoon, hetzelfde geldt voor de set fors lichtmetaal en de vier uitlaatpijpen. Wald vraagt zo'n 4.600 euro voor het extra spoilerwerk. De koolstofvezel achtervleugel moet ruim 500 euro kosten.

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.