Mercedes-Benz B-klasse krijgt facelift

Zoek de verschillen

Spyshots Mercedes-Benz B-klasse
Spyshots Mercedes-Benz B-klasseSpyshots Mercedes-Benz B-klasseSpyshots Mercedes-Benz B-klasseSpyshots Mercedes-Benz B-klasseSpyshots Mercedes-Benz B-klasseSpyshots Mercedes-Benz B-klasse

Net als zijn kleinere broer A-klasse staat de Mercedes-Benz B-klasse op het punt te worden gefacelift. We kunnen hem vandaag voor het eerst laten zien.

Hoewel onder meer Opel en Renault de compacte MPV aan de kant schuiven, houden Mercedes-Benz en BMW vast aan het concept van de hoge ruimtereuzen. BMW hielp onlangs de 2-serie Tourer aan een nieuwe generatie en Mercedes-Benz lijkt nog even door te willen met de veel jongere B-klasse. De huidige generatie B-klasse werd in 2018 gepresenteerd en is nu dus zo'n vier jaar oud. Tijd voor een facelift.

Mercedes-Benz B-klasse

De Mercedes-Benz B-klasse, zoals de huidige derde generatie in 2018 op de markt kwam.

Verwacht niet dat Mercedes-Benz de B-klasse op uiterlijk vlak ingrijpend vernieuwt. De B-klasse krijgt vermoedelijk nieuwe koplampen en een aangepaste grille. Achter het afgeplakte Mercedes-logo in de snuit van de B-klasse zitten mogelijk voortaan sensoren verstopt voor de passieve- en actieve veiligheidssystemen. Reken onder meer op nieuwe voor- en achterbumpers en op detailniveau aangescherpte verlichting aan de achterzijde. Verder zetten we in op een upgrade voor het MBUX-infotainmentsysteem.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz B-klasse

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum