McLaren gaat door met opwarmsessie

Topmodel binnen Sport Series

McLaren teaser
Eerder liet McLaren al een teaser zien van een hagelnieuw model dat het tijdens het Goodwood Festival of Speed zal voorstellen. Vandaag zetten de Engelsen hun teasercampagne voort.

De vorige teaser die McLaren van zijn op stapel staande nieuwkomer presenteerde, riep de vraag op waar het merk de uitlaateindstukken van de spierbundel heeft plaatst. Vandaag krijgen we antwoord op die vraag. In tegenstelling tot modellen als de 675 LT en de 720S, waar de uitlaten uitkomen in het midden van de bilpartij, krijgen ze bij dit nieuwe model een plek boven op de kont.

Het lijkt te gaan om de 570LT, een nieuwe 570-variant en daarmee straks direct de krachtigste vertegenwooriger van McLarens Sport Series. De hardcore 570-variant krijgt een 'motorkap' die volledig uitgevoerd lijkt te zijn in koolstofvezel. McLaren gaat voor een zo laag mogelijk gewicht. McLarens line-up bestaat momenteel verder uit de 540C (Sport Series), de 570S en 570GT (tevens Sport Series) en de 720 S (Super Series).

Op 12 juli weten we meer over de auto, die dan door McLaren wordt ingezet tijdens de Goodwood Hill Climb.

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.