'McLaren F1 keert terug als weelderige GT'

Drie stoelen in hyper-luxueuze McLaren

McLaren F1
De McLaren F1 valt te typeren als één van de meest legendarische hypercars die autoland gekend heeft. De illustere naam lijkt nu terug te keren, maar de auto waarop de aanduiding gaat prijken zal het volgens het Britse AutoCar over een compleet andere boeg gooien.

Het Britse medium baseert zich op uitspraken van een anonieme insider bij McLaren. Als we de goedgebekte persoon mogen geloven, brengt McLaren de naam F1 terug op een zeer luxueuze driezits GT met een ruim 700 pk sterke V8 onder de kap. Ook zou de bijzondere configuratie van de drie stoelen - waarbij twee stoelen achter die van de centraal geplaatste bestuurdersstoel zijn gemonteerd - terugkeren.

Niet allen de plaatsing van de stoelen, ook de bijzondere vlinderdeuren keren terug. De P1 zal overigens niet door de F1 worden verdrongen, die modellijn blijft volgens de insider bovenaan de McLaren pikorde staan. Als alles meezit moet de herboren F1 al in 2018 op de markt verschijnen. We wachten af.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.