McLaren 720S nu al aangepakt door MSO

Personalisatie-afdeling toont 'Velocity'

McLaren 720S nu al aangepakt door MSO
McLaren 720S nu al aangepakt door MSO McLaren 720S nu al aangepakt door MSO McLaren 720S nu al aangepakt door MSO McLaren 720S nu al aangepakt door MSO McLaren 720S nu al aangepakt door MSO McLaren 720S nu al aangepakt door MSO
De McLaren 720S is nog maar net op ons netvlies beland of McLarens eigen MSO laat al zien wat ermee kan worden gedaan.

De Velocity, zoals MSO de door deze divisie onder handen genomen 720S noemt, laat zien dat er weer van alles kan worden aangepast. Van oudsher kun je voor een gepersonaliseerde McLaren aankloppen bij de heren en dames van MSO, dus ook met de gloednieuwe 720S weten ze wel raad.

De 720S Velocity is uitgevoerd in twee kleuren: Nerello Red en Vulcano Red. De dieprode kleuren komen samen in één parelmoerlak. De bovenkant en neus van de auto ogen donkerder dan de flanken, omdat op beide gedeeltes een andere verhouding van de twee kleuren is toegepast. De goudkleurige wielen zorgen ervoor dat de auto nóg meer opvalt. In het interieur zien we in de basis vooral veel alcantara terug, met accenten van rood leer.

Deze speciale uitvoering van de hagelnieuwe 720S kost zo'n - schrik niet - € 386.000. Dat terwijl de vanafprijs van de 720S naar verluidt uitkomt op omgerekend ongeveer € 270.000. Een behoorlijk verschil als je bedenkt dat MSO alleen met het uiterlijk van de auto bezig is geweest.

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.