Maserati van de Zaak voor Fernando Alonso

Maserati GranSpider met een trotse Fernando Alonso
Nadat hij meteen z'n eerste race voor Ferrari won, zou je zeggen dat Fernando Alonso wel een mooie Ferrari als dienstauto mocht uitzoeken. Die heeft hij inmiddels al, en nu kan hij ook een Maserati GranSpider op z'n oprijlaan parkeren.
Het gaat niet om de minste Maserati: de tweevoudig wereldkampioen heeft de sleutels van een Maserati GranCabrio gekregen. Deze 440 pk sterke cabrio heeft in Nederland een prijskaartje van 201.109 euro. Eerder kreeg hij al een gepersonaliseerde Ferrari 458 Italia.
En met wat geluk zit er nog veel meer in 't vat voor Alonso. Want in het voorjaar van z'n Ferrari-carrière moest Michael Schumacher als een boer met kiespijn optreden in een reclame voor de Fiat Punto, terwijl hij later een extreem zeldzame Ferrari FXX onder z'n hoede kreeg. En laten we ook Felipe Massa niet vergeten, die nog niet zo lang geleden met z'n Fiat 500 op de foto moest.

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.