M-Sport pakt Ford Ranger aan

Ruige pick-up gewoon bij de dealer verkrijgbaar

M-Sport pakt Ford Ranger aan
M-Sport pakt Ford Ranger aanM-Sport pakt Ford Ranger aanM-Sport pakt Ford Ranger aanM-Sport pakt Ford Ranger aanM-Sport pakt Ford Ranger aan
Het Britse M-sport is onder meer verantwoordelijk voor de rallywapens van Ford, maar stort zich zo nu en dan ook op een straatauto. Deze Ranger ziet eruit alsof hij zich door niemand laat tegenhouden.

M-Sport lijkt een voorkeur te hebben voor de bedrijfsautotak van Ford. Zo stortte het bedrijf zich eerder op de Transit. Deze heftige Ranger, die in samenwerking met Van Sport totstandkwam, is een 3.2 tdci 'Double Cab' en werd gepresenteerd tijdens een off-road-evenement in Duitsland. We vergeven het je als je niet precies weet hoe de normale Ranger eruitziet – pick-ups zijn in ons land immers geen dagelijkse kost – maar het is duidelijk dat dit exemplaar daar flink vanaf wijkt.

De auto krijgt immense spatbordverbreders, een minstens zo heftige voorbumper,e en steenslagbeschermer boven de motorkap en grove banden op stoere zwarte wielen. Omdat ook de overige opsmuk in matzwart is uitgevoerd ziet de Ranger eruit alsof hij tegen een stootje kan, wat hij met z'n extra bodemvrijheid en -beschermers ook waar weet te maken.

Wie z'n Ranger graag nóg stoerder maakt hoeft daarvoor niet bij een externe tuner aan te kloppen: een aantal dealers in Europa gaan de M-Sport-accessoires leveren.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.