Lotus Evora 400 komt ook zonder dak

Lotus Evora
Lotus heeft de Evora een boost gegeven met de 406 pk sterke Evora 400. Die staat nu op Genève. De kans is groot dat hij daar volgend jaar als roadster staat. Dat bevestigde een woordvoerder van Lotus.

De Lotus 400 heeft 400 Britse hp. Omgerekend in DIN-pk's zijn dat er 406, maar Evora 400 bekt nu eenmaal lekkerder dan Evora 406. Met zo veel vermogen is het ook nog eens de snelste Lotus ooit, want hij haalt een top van 300 km/h en voor de 0 naar 100-sprint heeft de bolide dankzij een 3,5-liter V6 met compressor achter het passagierscompartiment maar 4,2 tellen nodig.
De 400 is meteen ook voorzien van de nodige updates, zo zit er een nieuw interieur in, zien we led-verlichtingsbalken en ook de afstelling is verbeterd ten opzichte van de Evora S die tot 350 pk kwam.

Er zit echter nog meer in de pijplijn voor de Evora. Het merk werkt namelijk aan een Roadster en die komt zoals gemeld dus volgend jaar.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.