Lightyear slijt in één klap 10.000 Lightyears 2

Bestellingsteller op 21.000 stuks

Lightyear 2

Het Nederlandse Lightyear heeft een mega-order binnengesleept. Leasemaatschappij Arval heeft een bestelling voor maar liefst 10.000 exemplaren van de nog te onthullen Lightyear 2 geplaatst.

Lightyear heeft een nieuwe mega-order binnen. Leasemaatschappij Arval heeft namelijk een pre-order van niet een paar honderd of een paar duizend stuks, maar maar liefst 10.000 exemplaren van de Lightyear 2 geplaatst. Eerder plaatsten onder meer LeasePlan en MyWheels al een grote pre-order voor de Lightyear 2. In totaal hebben bedrijven nu al meer dan 21.000 exemplaren van het model in bestelling staan. Die ruim 20.000 exemplaren leveren Lightyear al een omzet op van €840 miljoen.

De Lightyear 2 wordt, zoals zijn naam al aangeeft, het tweede productiemodel van de Nederlandse fabrikant. De Lightyear 2 moet prijstechnisch een stuk toegankelijker zijn dan de €250.000 kostende 'One'. De fabrikant geeft aan dat de Lightyear 2 minder dan €40.000 gaat kosten. Net als de Lightyear One krijgt de Lightyear 2 zonnecellen op zijn dak. Het merk spreekt al van een elektrische actieradius van maximaal 800 kilometer.

Lezersreacties (121) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.