Lexus LS 350 gepresenteerd

Nieuwe variant niet voor Europa

Lexus LS 500h
Lexus trakteert de Chinese markt op een derde motorisering voor de hagelnieuwe LS. In Europa hoeven we de nieuwe variant niet te verwachten.

De vijfde generatie LS debuteerde met scherp getekende koets en komt voor het sinds het bestaan van de LS-serie niet meer beschikbaar met een V8. Lexus' vlaggenschip debuteerde als LS 500 met een 421 pk en 600 Nm sterke 3,5-liter grote biturbo V6. Deze smaak komt samen met de hybride LS 500h naar ons land. In China is nu ook een LS 350 gepresenteerd.

De LS 350 krijgt van Lexus een atmosferische V6 mee, vergelijkbaar met de 300 pk sterke V6-smaak die in de 500h is geplaatst. In de LS 350 is de zescilinder goed voor 322 pk en 380 Nm en net als bij zijn broers wordt het vermogen middels een tientrapsautomaat naar de wielen gestuurd. De Nederlandse importeur kan aan AutoWeek bevestigen dat de LS 350 onze kant niet op komt.Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (45) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum