Land Rover op London Design Festival

Beeld wijst naar toekomstige modellen

Land Rover design London sculptuur
Land Rover design London sculptuurLand Rover design London sculptuurLand Rover design London sculptuurLand Rover design London sculptuurLand Rover design London sculptuur
Land Rover presenteert op het London Design Festival een 'sculptuur' dat onder meer moet laten zien hoe de designtoekomst van het merk eruit gaat zien.

Stel je daar niet al te veel van voor, want vanuit een bepaalde hoek lijkt het sculptuur nog het meest op een Range Rover Velar zonder wielen. Het beeld staat dan ook voor de designfilosofie die door Land Rover 'Reductionism' wordt genoemd, een tactiek die ook aan de basis van de strakke, sportief gelijnde Velar stond.

De aanwezigheid van het merk op het Design Festival is wel interessant. Tijdens dit evenement wordt 'designhoofdstad Londen' gevierd en gepromoot. Het evenement opende afgelopen zaterdag z'n deuren in het Design Museum in Londen. Aanstaande zondag, op 24 september dus, is het feest weer voorbij.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum