Land Rover Defender wordt omgetoverd tot cabriolet

De zaag erin

Land Rover Defender cabriolet
Land Rover Defender cabrioletLand Rover Defender cabrioletLand Rover Defender convertible Heritage CustomsLand Rover Defender convertible Heritage CustomsLand Rover Defender convertible Heritage CustomsLand Rover Defender convertible Heritage CustomsLand Rover Defender convertible Heritage CustomsLand Rover Defender convertible Heritage Customs

Heritage Customs zet de zaag in de Land Rover Defender. Het maakt er namelijk een open versie van, zoals we die ook al kenden bij de oer-Defender. Heritage Customs bereidt enkele verschillende uitvoeringen voor.

Het ziet er zo op de foto's wat onwennig uit, maar het dient een 'goed doel' dat de zaag in deze Land Rover Defender 90 wordt gezet. Eind vorig jaar kondigde het Nederlandse Heritage Customs namelijk aan dat het met cabrioletconversies voor de Land Rover Defender komt. Dat werk is nu dus echt begonnen. Dit is de eerste van vijf Defenders die dit jaar worden omgetoverd tot de zogenoemde Vailance Convertible.

Zoals we eerder op de schetsen zagen, kan Heritage Customs er meer mee doen dan alleen het dak eraf halen. Het bedrijf toonde al enkele voorbeelden van hoe de boel kan worden aangekleed. Zo is er bijvoorbeeld de vrij klassieke 'Solihull Sand' (foto 4), de wat hippere 'Côte d'Azur' (foto 5) en de 'Kokkini Paralia' (foto 6). Natuurlijk hangt het af van de persoonlijke wensen van de koper, dus we krijgen ongetwijfeld te zijner tijd nog wat anders te zien. Alle Vailance Convertibles krijgen in elk geval een elektrisch bedienbare softtop. In december gaf Heritage Customs nog een verwachte indicatieprijs van €138.500 op.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum