Lamborghini Huracán 'Performante' in beeld

Superleggera in open én dichte vorm

Lamborghini Huracán Superleggera/Performante
Lamborghini Huracán Superleggera/PerformanteLamborghini Huracán Superleggera/PerformanteLamborghini Huracán Superleggera/PerformanteLamborghini Huracán Superleggera/PerformanteLamborghini Huracán Superleggera/PerformanteLamborghini Huracán Superleggera/Performante
De dichte versie van de hardcore-Huracán, de Superleggera, liet zich al eerder zien. Deze foto's bewijzen echter dat er ook weer een open versie komt. We noemen 'm voorlopig 'Performante!'

'Weer', inderdaad, want de Gallardo kende ook een 'Superleggera Spyder' onder de naam Performante. Het lijkt misschien vreemd om een open variant van een lichtgewicht straatracer te lanceren, maar Ferrari bewijst met de 458 Speciale Aperta dat er wel degelijk vraag is naar zo'n model. De open opper-Huracán vertoont dezelfde uiterlijke opsmuk als de dichte auto die we eerder zagen. Een heftiger voor- en achterbumper, andere wielen en een gigantische achtervleugel schreeuwen dus ook hier om aandacht.

De verwachting is dat de Superleggera en Performante-versies een 100 kilo lager wagengewicht combineren met nipt meer vermogen. Overigens kent de Huracán ook een versie die juist mínder vermogen heeft: de achterwielaangedreven LP-580-2.

Video

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum