Kruistocht in spijkerbroek voor Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle als Denim

Volkswagen Beetle Denim
Volkswagen Beetle DenimVolkswagen Beetle DenimVolkswagen Beetle DenimVolkswagen Beetle DenimVolkswagen Beetle DenimVolkswagen Beetle Denim
Volkswagen heeft een speciale editie van de Beetle bedacht: de Denim. Met de bijzonder uitgedoste Beetle knipoogt Volkswagen naar eigen zeggen naar de jaren zeventig.

In 1974 bracht Volkswagen de Jeans Beetle op de markt, een speciale editie van de toen actuele Kever met opvallende aankleding. De Beetles kregen in het zwart uitgevoerde bumpers, koplampomlijstingen en portiersloten mee. Opvallender was het interieur dat compleet in spijkerstof was uitgevoerd, van de stoelbekleding tot de deurpanelen.

Het is bovengenoemde Kever waaraan Volkswagen met de Beetle Denim een hommage brengt. De speciale uitvoering is in Stonewashed Blue leverbaar en staat op 17-inch lichtmetalen wielen met een retro-uitstraling. De sportstoelen zijn uitgevoerd in een blauwe stof, afgewerkt met rode accenten. Daarbij zijn ze voorzien van opbergruimten "in jeans-stijl". Wie een Cabriolet Denin bestelt, krijgt een softtop in jeans-kleur.

PRIVATE LEASE Volkswagen

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.