Jeep blikt vooruit op ruig duo

Tijd voor de Easter Jeep Safari!

Jeep Mopar Concept
Over een ruime week barst in de Moab-woestijn de 51e Easter Jeep Safari los. Volgens goed gebruik neemt Jeep een reeks opgeruigde modellen mee. Vandaag wordt alvast een voorproefje gegeven van twee van deze modellen.

Jaarlijks organiseert Jeep in Moab de Easter Jeep Safari, een feest waar Jeep-eigenaren zich kunnen onderdompelen in een wereld vol Jeep-accessoires en offroad-avontuur. Twee van de concept-cars schemeren vandaag al door en het is duidelijk dat Jeep ook dit jaar weer zijn beste beentje voor zet.

De studiemodellen die in de zon van de Moab-woestijn schitteren, zijn veelal modellen die een knipoog zijn naar een uitvoering uit het verleden of simpelweg bizarre nieuwe uitvoeringen. De identiteit van de Quicksand Concept en Switchback Concept worden vandaag al vrijgegeven in een tweetal teasers.

De Switchback lijkt een set offroad-rubber aangemeten te krijgen, heeft opengewerkte portieren en ongetwijfeld een brede selectie aan Mopar-onderdelen. De Quicksand Concept is nog minder goed te zien. De plaatsing van het voorwiel lijkt er in ieder geval op te duiden dat de wielen meer naar buiten zijn geplaatst. Ook lijkt de Wrangler lager dan zijn productiebroeders. We wachten af!

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.