Jaguar XKR-S verder opgepompt

Arden Jaguar XKR-S
Arden Jaguar XKR-SArden Jaguar XKR-SArden Jaguar XKR-SArden Jaguar XKR-SArden Jaguar XKR-S
Voor sommigen is sterk niet sterk genoeg. Voor hen heeft de Duitse tuner Arden deze Jaguar XKR-S klaarstaan. De 5.0 liter V8 met 550 pk krijgt gezelschap van 95 extra paarden!

De Jaguar XKR-S heeft al deze extra kracht natuurlijk helemaal niet nodig, maar in de wereld van de tuners bestaat het begrip 'genoeg' niet. Met zijn 645 pk en 803 Nm koppel lanceert deze open beul zich in 3,5 seconden naar de 100 km/h. Goedemorgen.

Waar het Duitse Arden precies aan gesleuteld heeft, is niet helemaal bekend. Wel reppen ze over een aangepast uitlaatsysteem, dat vast een zeker voor een stijging in het vermogen heeft gezorgd. Wat we wel kunnen zien is een opvallende two-tone lak en 21-inch lichtmetaal. Uiteraard ontbreekt wat spoilerwerk rondom de auto niet en in het interieur zien we in ieder geval aluminium pedalen. Geslaagd of niet, dit aangepaste apparaat tilt hard rijden zonder dak naar een ander niveau.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.