Irmscher pakt Peugeot 3008 aan

Kleine wijzigingen, grote wielen

Irmscher Peugeot 3008
De Peugeot 3008 scoort veel punten met zijn uiterlijk, maar er zijn natuurlijk altijd mensen die vinden dat het beter kan. Tuner Irmscher komt hen te hulp.

Veel wijzigingen heeft Irmscher (nog) niet voor Peugeots SUV, maar toch valt er al het nodige te personaliseren. Meest in het oog springend zijn de 20-inchwielen met de naam 'Heli Star'. Dankzij een verlagingsset komen ze nog mooier uit de verf en moet de 3008 als fijne bijkomstigheid strakker de bocht om kunnen. Treeplanken en een roestvrijstalen beschermplaat voor op de achterbumper maken deze bijzondere 3008 compleet.

Denk overigens niet dat Irmscher, dat van huis uit vooral Opels aanpast, vanwege Opels overname door PSA met Peugeot is begonnen. Peugeot hoort al jaren bij de specialisaties van het bedrijf, al moet gezegd dat Opel onmiskenbaar de boventoon voert. Wel is de kans aanwezig dat die balans iets opschuift nu beide merken tot hetzelfde concern behoren.

PRIVATE LEASE Peugeot 3008

Peugeot
Peugeot 3008 Active Pack Business 1.2 PureTech 130 (5D/6H)
€ 707
 
Alphabet
Peugeot 3008 Allure Pack Business HYbrid 225 (5D/8A)
€ 759
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.