Ingepakte Audi TT RS in het openbaar

Kleine wijzigingen

Spyshots Audi TT RS
Het is dit jaar alweer vier jaar geleden dat Audi's derde generatie TT op de Nederlandse markt verscheen. De auto gaat spoedig onder het mes en vandaag is het de TT RS die zijn marginaal bijgewerkte koets onder een stickervel heeft verstopt.

We schrijven 'marginaal bijgewerkt', want van een echte facelift lijkt in het geval van deze ingepakte TT geen sprake te zijn. Zeer waarschijnlijk voert Audi een reeks kleine wijzigingen door, die vooral betrekking hebben op de bumpers aan voor- en achterzijde.

Eerder doken al een ingepakte TT Coupé en TT Roadster op en vandaag is het de TT RS, in dichte vorm, die zijn ingepakte koetswerk toont. Welke wijzigingen Audi op motorisch vlak op de TT-lijn doorvoert, is nog even een raadsel. Voor deze RS-versie verwachten we geen motorische aanpassingen. Dat betekent dat de 400 pk sterke 2.5 TFSI gewoon weer terugkeert. Meer informatie volgt later dit jaar.

PRIVATE LEASE Audi TT

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.