Infiniti toont voorzijde Q Inspiration Concept

Voorbode nieuwe Infiniti-familie

Infiniti Q Inspiration Concept
Infiniti heeft de voorzijde getoond van de Q Inspiration Concept, een studiemodel dat volgende week debuteert tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit.

Net als veel andere merken kiest Infiniti voor een trapsgewijze digitale onthulling van zijn nieuwe studiemodel. Eerder liet het merk al de achterzijde van de concept-car zien en nu voegt Infiniti deze nieuwe afbeelding toe aan een algemeen persbericht.

De Q Inspiration Concept is een sedan met een stijl aflopende daklijn, een auto die daarmee coupétrekjes krijgt. Infiniti liet eerder al weten dat het nieuwe studiemodel moet laten zien wat we van toekomstige modellen van het merk kunnen verwachten. Infiniti sprak daarbij van een toekomst vol "baanbrekende aandrijflijnen en autonomie". Mogelijk blikt de auto vooruit op een nieuwe generatie Q50 en/of Q70. Op 15 januari weten we meer, nog even geduld.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.