In beeld: gefacelifte Hyundai i20 Active

Opgehoogd en bijgepunt

Hyundai i20 Active
Als de reguliere Hyundai i20 wordt gefacelift, kan de 'opgestoerde' Active natuurlijk niet achterblijven. Bij de hoogpotige variant verandert er wat minder dan bij de rest van het gamma.

Als de i20 Active je niet bekend voorkomt, is dat niet zo gek. De auto is in Nederland tot nu toe niet leverbaar geweest en er is op dit moment geen signaal dat op verandering duidt. Belgische i20-kopers kunnen wel voor het stoere pakket kiezen. De i20 Active onderscheidt zich net als de gelijknamige Ford Fiesta en de vele Cross-achtige modellen van andere merken door middel van stoere, deels zwarte bumpers, opvallende wielkastranden en een iets grotere bodemvrijheid. Terwijl de gewone i20 onder meer een nieuwe grille krijgt, blijven de bumpers van de Active gelijk. Het zichtbare nieuws lijkt dan ook beperkt te blijven tot de achterkant, waar nieuwe lichtunits en een andere achterklep, met daarin de kentekenplaatuitsparing, te vinden zijn.

De gefacelifte i20 werd eind april voor het eerst in Europese trim gesignaleerd en krijgt behalve de genoemde uiterlijke wijzigingen de beschikking over een gemoderniseerd infotainment en wat nieuwe kleurstellingen en een nieuwe automaat met dubbele koppeling.

PRIVATE LEASE Hyundai i20

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.