Honda toont front gefacelifte CR-V

Honda toont front gefacelifte CR-V
In juni zagen we al een afgeplakt exemplaar de benen strekken, maar vandaag krijgen we de nieuwe neus voor de Honda CR-V zonder camouflagestickers gepresenteerd.

De huidige CR-V zag in 2012 het levenslicht en Honda acht de tijd rijp om z'n - vooral in de Verenigde Staten zeer succesvolle SUV - lichtjes bij te schaven. Eerdere spionagebeelden verklapten al dat we kleine wijzingen aan onder andere de neus konden verwachten. Vandaag heeft Honda de snoet van de vernieuwde CR-V laten zien.

De grille moet het voortaan met een lamelletje minder doen en de overgebleven twee exemplaren vormen nu bijna één geheel met de lichtunits. Ook de bumper is opnieuw gestileerd. We zien nieuwe mistlampen waaronder twee - overigens niet functionele - luchtroostertjes zijn geplaatst. De skidplate heeft meer nadruk gekregen en de onderste lijn van de grille is voorzien van een verchroomde strip.

In hoeverre de bilpartij van de CR-V is gewijzigd, is nog niet bekend. Voor het gemak hebben we de huidige - eveneens Noord-Amerikaanse versie - van de CR-V ernaast gezet (foto 2). Later deze maand verwachten we meer informatie en meer beeld van de aangescherpte CR-V

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.