Honda CR-Z betrapt op testbaan

Honda CR-Z
De leuke betaalbare hybride van Honda, de CR-Z, komt eraan en dit zijn de nieuwste beelden. De CR-Z is betrapt op een testbaan, nadat eerder een brochure op het web belandde.
De Honda CR-Z wordt een van de opvallendste nieuwkomers van 2010. Qua uiterlijk en concept geïnspireerd door de eerste twee generaties Honda CRX en qua techniek helemaal van deze tijd. Met zijn hybride aandrijflijn komt hij uit op een CO2-uitstoot van minder dan 110 gram per kilometer. Dat levert hem vrijstelling van motorrijtuigenbelasting op, en bij zakelijk gebruik heb je maar 14 procent bijtelling. Bovendien beschikt de CR-Z over meer power dan zijn hybridebroers van Honda, de Civic Hybrid en de Insight. De verbrandingsmotor is namelijk een 113 pk sterke 1.5 benzine die ondersteund wordt door een 14 pk sterke elektromotor. Een handbak zorgt bovendien voor de krachtoverbrenging, de andere twee hybride Honda's beschikken over een CVT. Als concept was de CR-Z al in oktober 2007 te bewonderen.

Lezersreacties (101) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.