Hofele Design geeft Mercedes-Benz GLE glimmers

Zo kan het ook

Hofele Design GLE Coupé Mercedes-Benz
Hofele Design GLE Coupé Mercedes-BenzHofele Design GLE Coupé Mercedes-BenzHofele Design GLE Coupé Mercedes-BenzHofele Design GLE Coupé Mercedes-BenzHofele Design GLE Coupé Mercedes-BenzHofele Design GLE Coupé Mercedes-BenzHofele Design GLE Coupé Mercedes-Benz

Ook geen fan van heftige taartscheppen, extreme spoilers en tegen het asfalt gedrukte en met turbo's overladen tunercreaties? Dan is het Duitse Hofele Design voor jou misschien wel een goed alternatief voor bedrijven als Novitec en Mansory. Ditmaal overlaadt Hofele Design de Mercedes-Benz GLE met glimmers.

Hofele Design heeft in een relatief korte tijd een aantal modellen van Mercedes-Benz een metamorfose gegeven. Het bedrijf nam achtereenvolgens de GLC, de GLS en de GLE onder handen en ogenschijnlijk is Hofele bij die laatste SUV enigszins blijven steken. Ditmaal schuift Hofele Design namelijk de GLE Coupé naar voren.

Hofele Design geeft de HGLE Coupé - zoals de tuner het model noemt - de kenmerkende Panamericana-achtige grille die het eerder op zijn aangepaste Benzen monteerde. Gigantische turbinewielen in de stijl van de exemplaren onder de Maybach Vision Ultimate Luxury. Overigens lijkt de complete auto wel op een nooit officieel geleverde Maybach-versie. Natuurlijk is Hofele Design het interieur niet vergeten. De boel wordt versierd met een combinatie van leer en alcantara, al is het bedrijf nooit te beroerd om elk hoekje, nisje en kiertje aan te kleden zoals de klant het graag wenst.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.