Gelimiteerde forfour sportstyle

Smart forfour sportstyle
Op de smart forfour Brabus moeten we nog tot het voorjaar van 2005 wachten. De 'edition sportstyle' is voorlopig de sportiefste forfour.
Op de smart forfour Brabus moeten we nog tot het voorjaar van 2005 wachten. De 'edition sportstyle' is voorlopig de sportiefste forfour. Helaas is de oplage beperkt, er worden slechts 500 exemplaren geproduceerd.

De smart forfour sportstyle debuteert op de Autosalon van Parijs (25 september t/m 9 oktober). Voor de aankleding deed smart een greep uit het Brabus assortiment. Een sportonderstel en breed rubber (205/40R17 voor; 225/35R17 achter) met Brabus-velgen moeten voor een sportieve wegligging zorgen. De standaarduitrusting omvat o.a. panoramadak, airconditioning, voorspoiler, sportuitlaatdemper en met leer bekleed stuur. Voor de aandrijving is alleen de krachtigste benzinemotor beschikbaar. De 1,5-liter viercilinder is goed voor 90 kW/122pk.
De smart forfour 'edition sportstyle' is te bestellen voor 26.600 euro.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.