Gelekt: Porsche Panamera!

4S-kont voor grote limousine

Gelekt: Porsche Panamera!
Gelekt: Porsche Panamera!Gelekt: Porsche Panamera!Gelekt: Porsche Panamera!Gelekt: Porsche Panamera!Gelekt: Porsche Panamera!
We kenden de nieuwe Porsche Panamera al in vrijwel ongecamoufleerde vorm, maar dankzij een Chinese fotograaf kent de auto nu helemaal geen geheimen meer. Het grootste nieuws zit in aan de achterkant!

Het blauwe exemplaar dat in april voor de lens langsreed was nagenoeg 'naakt', maar de achterlichten vormen een uitzondering op die regel. Vandaag weten dankzij Cn2che.com waarom: de achterkant gaat flink op de schop. We zien achterlichten die sterk op die van de 911 Carrera 4S lijken, en dus over de gehele breedte van de auto lopen.

De rest van de auto is echt een gladgestreken, modernere variant van de eerste Panamera. Technisch worden er rigoreuzere stappen gezet. Zo komt de auto op het nieuwe MSB-platform te staan en schreven we eerder dat er een nieuwe biturbo benzine-V8 gebruikt zal gaan worden. Die motor lijkt ook in dit bruine exemplaar te liggen.

Behalve deze 'normale' vijfdeursvariant komt er in een later stadium ook een Shooting Brake-versie van de Panamera.

Wie graag strakkere foto's ziet hoeft nog maar even geduld te hebben: Porsche trekt begin volgende week zélf het doek van de Panamera af.

Video

Lezersreacties (62) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.