Gelekt: Land Rover Range Rover Evoque

Evoque met Velar-invloeden

Gelekt: Land Rover Range Rover Evoque

Zojuist schreven we over de waarschijnlijk laatste teaser die Land Rover voor de onthulling van de nieuwe Range Rover Evoque liet zien. Helaas is het de Engelsen niet gelukt de auto tot vanavond onder de pet gehouden. De eerste foto's van de Evoque II circuleren namelijk al op de digitale kanalen.

Eerdere spionagebeelden maakten al duidelijk dat Land Rover voor de nieuwe Evoque het pad der evolutie bewandelt. In grote lijnen blijft het huidige Evoque-ontwerp behouden, iets dat gezien het succes van het huidige model een logische keuze lijkt. Wel vinden we her en der invloeden terug van de Velar. Zowel de voor- als achterzijde tonen gelijkenissen met dat grotere model.

Gezien het feit dat Land Rover sinds kort van de Range Rover een plug-in levert, wijst er min of meer al op dat ook deze Evoque aan de stekker gaat. We verwachten de nieuwe Evoque volgend jaar op de markt.

Later vandaag hebben we alle informatie én beter beeldmateriaal van de nieuwe Evoque.

Bron

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.