Gelekt: Jeep Wrangler

Twee keer kijken

Gelekt: Jeep Wrangler
Jeep-enthousiastelingen wachten al maanden op een geheel nieuwe generatie van de Wrangler, de meest herkenbare van alle Jeeps. Deze afbeeldingen lijken te onderstrepen dat het met die herkenbaarheid ook in de toekomst wel goed zit.

Dit is naar alle waarschijnlijkheid – en bevestigd door de liefhebbers op JLWranglerforums.com – de geheel nieuwe Jeep Wrangler. De auto lijkt als twee druppels water op het huidige model, al kan de gebrekkige kwaliteit van de afbeeldingen verantwoordelijk worden gehouden voor het afzwakken van de verschillen. Een tweede blik leert echter dat er toch de nodige verschillen zijn. Zo heeft de vijfdeurs Unlimited een langere neus dan we van de Wrangler gewend zijn, is de grille anders van vorm, lijkt de voorruit iets vlakker te liggen en krijgen de flanken een extra 'vouw' onder de raamlijn. Bovendien zijn de zijruiten wat meer afgerond op de hoeken. Natuurlijk is ook de verlichting up-to-date, met led-dagrijlichten en richtingaanwijzers in de voorspatborden en anders gevormde achterlichten.

Wat blijft, is eigenlijk alles wat van een Wrangler een Wrangler maakt. Het nieuwe model behoudt de typerende vorm met de losse spatborden en ook het verwijderbare dak en de dito deuren zullen de modelwissel overleven. Binnen afzienbare tijd wordt alles duidelijk, want de nieuwe Jeep Wrangler wordt nog dit jaar onthuld.

Video

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.