Gefacelifte Hyundai i30 in Genève

Ook Wagon straks als N-Line

Hyundai i30 Facelift

De huidige Hyundai i30 staat sinds 2017 in de orderboeken en volgens de Zuid-Koreanen is dat al een behoorlijke tijd. Er is een facelift op komst en vandaag krijgen we daar de eerste digitale tekeningen van te zien.

Hyundai stelde de huidige i30 in 2016 aan de wereldpers voor en verscheen in 2017 bij ons op de markt. Vandaag laat Hyundai een tweetal designtekeningen zien waaruit we kunnen opmaken wat we van een gefacelifte i30 kunnen verwachten.

Hyundai geeft de i30 herziene koplampunits die voorzien zijn van V-vormige led-dagrijverlichting. Ertussen vinden we een nieuw ingetekende bumper en onderaan het front hangt een vrij pronte bumper. Let wel, het gaat hier om een N-Line-uitvoering, een variant die van nature wat dikker oogt dan de reguliere i30-versies. Leuk nieuws: voortaan is ook de i30 Wagon als N-Line leverbaar.

Hyundai geeft aan dat het ook een 10,25-inch digitaal instrumentarium in de i30 monteert. Op afbeelding drie is het front van de huidige i30 te zien.

PRIVATE LEASE Hyundai i30

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.