Gefacelifte Alfa Romeo Mito strekt de benen

Compacte Mito niet helemaal vergeten

Alfa Romeo Mito spyshots
Onze eigen Marco Gorter kwam in Turijn een ingepakte Mito tegen. Het lijkt erop dat we wederom bewijs hebben dat Alfa Romeo's kleinste niet wordt vergeten.

Bij de presentatie van z'n toekomstplannen liet Alfa Romeo zich vorig jaar negatief uit over voorwielaangedreven modellen. "Echte Alfa's hebben achterwielaandrijving", zo klonk het. Ook deed het merk stof opwaaien door te melden dat Alfa Romeo in de toekomst alleen zal opereren in het C- tot en met E-segment (en cross-overs). Een nieuwe Mito lijkt er dus niet in te zitten. Toch wordt de kleine Italiaan niet vergeten. Vandaag hebben we een ingepakte versie van de B-segmenter te pakken.

Hier lijkt inderdaad geen compleet nieuwe Mito rond te gaan. De Nederlandse woordvoerder wilde niet ontkennen, noch bevestigen dat de B-segmenter een opvolger krijgt. We zetten voorlopig dus in op een facelift, al lijkt het erop dat de wijzigingen niet wereldschokkend zullen zijn. We verwachten de aangescherpte Mito volgend jaar op de Nederlandse markt.

Lezersreacties (47) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.