Geel gebakje: Hyundai Veloster Yellowcake

Geel gebakje: Hyundai Veloster Yellowcake
Begin november barst in Las Vegas het jaarlijkse SEMA-feestje los. Hyundai parkeert er de Yellowcake, een behoorlijk aangepaste Veloster.

Ieder jaar wordt in Las Vegas de SEMA Show gehouden, een beurs die bol staat van de bespoilerde en bestickerde auto's. Ook Hyundai is van de partij, en zal er deze Yellowcake aan het publiek tonen.

Voor het opvallende apparaat heeft Hyundai een Veloster Turbo de werkplaats van EGR Group ingereden. Het 186 pk sterke 1.6-liter turboblok is daar opgeschroefd tot 250 pk. Hij is dichter boven het asfalt gelegd en van de planken van Brembo komt een stel remschijven. Om de Koreaan lekker te laten opvallen is-ie in de schreeuwerige, gele kleur 'Yellowcake' gespoten. Z'n wielkasten zijn uitgeklopt en rondom vinden we een behoorlijke bodykit. Verder krijgt de van zichzelf al bijzondere hatchback een batterij aan led-lampen op het dak, waardoor er volgens Hyundai prima in de nacht mee geracet kan worden. Op de SEMA Show, die van 5 tot en met 8 november wordt gehouden, kunnen we de auto in levenden lijve bewonderen.

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.