Ford Transit is Bestelauto van het Jaar 2018

Stoot Mercedes-Benz Vito van de troon

Gereden: Ford Transit 310
De Ford Transit is bekroond met de titel Bestelauto van het Jaar 2018. Die titel wordt vandaag samen met de titels Zakenauto van het Jaar en Nieuwkomer van het Jaar uitgereikt door een vakjury.

Vorig jaar was het de Mercedes-Benz Vito die werd uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar. Dit jaar gaat die prestigieuze titel dus naar de Ford Transit. Op plek twee staat de Mercedes-Benz Sprinter en plek drie tot en met vijf worden ingevuld door de Transit Courier, de Transit Connect en de Volkswagen Crafter. Aan de verkiezing doen automatisch alle leverbare bestelauto's tot 3,5t GVW mee. Dit jaar dongen er in totaal 37 bestelauto's mee naar de titel.

De jury van de Zakenauto van het Jaar-verkiezing bestaat uit directieleden van wagenparkbeheerders (waaronder Bam en Siemens), hoge managers van de vier grote Nederlandse leasemaatschappijen (Alphabet, Leaseplan, Arval en Athlon) en Nederlandse autojournalisten, waaronder onze eigen Roy Kleijwegt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.