Ford Ranger nu ook als Wildtrak

Ford Ranger met modder-aspiraties

Ford Ranger Wildtrak
Ford heeft in Thailand de Wildtrak-versie van de onlangs vernieuwde Ranger gepresenteerd. De pick-up ondergaat vooral aanpassingen op esthetisch vlak.

In maart trok Ford het doek van de grondig gefacelifte Ranger. Deze - naar Amerikaanse maatstaven - bescheiden pick-up kreeg een nieuw front, waarmee hij nu beter tussen de rest van de Ford-familie past. In Thailand heeft de Ranger nu gezelschap gekregen van een Wildtrak-versie.

De Wildtrak-saus bestaat uit uiterlijke opsmuk die de pick-up een ruiger uiterlijk moeten geven. De Ranger heeft een grijze grille, grijze spiegelkappen, grijze deurpanelen, grijze nep-luchtinlaten en een hele rits andere details in die kleur.

Verder heeft de Wildtrak een andere rolbeugel achter de dubbele cabine, andere mistlampen en staat hij op 18-inch lichtmetaal. Ook het interieur is aangekleed, en wel met oranje bekleding. Standaard is Ford SYNC 2 aanwezig. We gaan er niet vanuit dat de Wildtrak in de Nederlandse showrooms te zien zal zijn.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.