Fiat Bravo Multiair geprijsd

Fiat Bravo
De Multiair-technologie druppelt langzaam door in het programma van Fiat, Alfa Romeo en Lancia. De Fiat Bravo is de volgende gelukkige. De prijs van de 140 pk sterke variant is bekend.
Fiat voegt de 140 pk sterke 1,4-liter Multiair-turbomotor toe aan het programma van de Bravo. De motor heeft een maximale trekkracht van 230 Nm en is altijd gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Daarmee sprint de Bravo in 8,9 seconden van 0 naar 100 km/u en de topsnelheid is 204 km/u. Fiat claimt een brandstofverbruik van 5,7 liter op 100 km en een CO2-uitstoot van 132 gr/km. De prijs van de nieuwe Bravo begint bij 21.595 euro en de auto is te rijden met twintig procent bijtelling. De Business-versie is tijdelijk gratis voorzien van het Business Pro-pakket dat bestaat uit een navigatiesysteem en parkeersensoren aan de voorzijde. Normaliter heeft het een waarde van 1.350 euro. De Business-versie met start/stop-systeem staat in de prijslijst voor 22.495 euro.   Een benzine-Bravo is te koop voor een prijs vanaf 15.995 euro. Dat is de 1,4-liter Actual met een vermogen van 90 pk en een uitstoot van 146 gr/km.

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.