Faraday Future treedt in voetsporen van Tesla

Meerdere elektrische modellen verwacht

Faraday Future
Faraday Future treedt in voetsporen van TeslaFaraday FutureFaraday FutureFaraday Future FFZERO1Faraday Future FFZERO1
De bollebozen van Faraday Future zitten niet stil. Naast hun volledig elektrische hypercar die in januari werd gepresenteerd, is er een teaserfilmpje met een aantal modelvarianten. Het modulaire platform wat te zien is, moet de basis vormen voor meerdere modellen.

Faraday Future laat meerdere configuraties van het modulaire platform (Variable Platform Architecture) zien, waarbij wordt aangegeven dat ze meerdere modellen op het platform willen ontwikkelen. We zien een crossover, een SUV, een coupé SUV en een sportauto.

Het lijkt erop dat het bedrijf een volledig elektrisch modellengamma uit gaat rollen. Begrijpelijk, kijkend naar de populariteit van Tesla. In januari verscheen, na een hoop teasers, de FFZero1 concept ten tonele. Vier elektromotoren zijn in die hypercar goed voor een vermogen van 1.000 pk, een 0-100-acceleratie die minder dan drie seconden in beslag neemt en een topsnelheid van 320 km/h.

Video

Lezersreacties (27) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.