Faraday Future teast nieuwkomer

Ruimtelijke uitbreiding

Faraday Future FF V9

Faraday Future laat weer van zich horen. Het bedrijf toont een schimmige afbeelding van wat het later deze maand meebrengt naar Auto China.

Begin 2017 liet Faraday Future de productierijpe FF 91 zien, een EV die niet de enige aanbieding van het merk is. De start-up maakt zich namelijk op voor Auto China en die autobeurs doet het bedrijf niet met lege handen aan. Faraday Future laat op zijn digitale kanalen namelijk een afbeelding zien van een nieuwe concept-car.

De showauto draagt de naam FF V9, maar is verder nog enigszins in nevelen gehuld. Faraday Future-topman Jia Yuetin omschrijft de nieuwkomer op zijn eigen sociale kanalen als een "[...] mobiele ruimte met kunstmatige intelligentie". De concept-car lijkt een MPV-achtige of zelfs een autonome shuttle te worden. Meer informatie wordt in de aanloop naar Auto China vrijgegeven. Reken in ieder geval op de aanwezigheid van een volledig elektrische aandrijflijn.

 

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.