Facelift voor Lamborghini Huracán op komst

Eerste details te zien

Lamborghini Huracán update

Lamborghini presenteert waarschijnlijk al spoedig een aangescherpte Huracán. De eerste detailfoto's van wat die update op optisch vlak te betekenen heeft, zijn nu opgedoken.

Met de Huracán Performante (LP640-4) voegde Lamborghini in 2017 de overtreffende trap van de Huracán (LP610-4) toe aan het leveringsgamma van de supercar die sinds de komst van de Urus niet meer als instap-Lambo geldt. Vorig jaar kreeg die Huracán Performante gezelschap van een Spyder en dat betekent dat de rest van het Huracán-gamma klaar is voor vernieuwing.

Onze Engelse collega's van AutoExpress hebben detailfoto's van de vernieuwde Huracán opgevist uit een telefoonapplicatie die alleen op uitnodiging van Lamborghini te gebruiken is. De Performante-versies kregen al koplampen met een nieuwe indeling en zo te zien krijgen straks ook de 'reguliere' Hurácans, de LP610-4 en de achterwielaangedreven LP580-2, die vernieuwde kijkers. Ook krijgen we iets te zien van de opnieuw vormgegeven voorbumper. Aan de achterzijde van de Huracán verwachten we ook nieuwigheden, maar het is nog niet duidelijk wat er precies gaat veranderen.

Kort geleden legde Audi zijn aan de Huracán gerelateerde R8 op de snijtafel en tijdens die aanpassingsronde kreeg de topversie Performance Quattro van die Duitser een vermogen van 620 pk en 580 Nm. We verwachten dat ook de V10 van de Huracán die vermogenssprong van 10 pk en 20 Nm gaat maken. Waarschijnlijk krijgen ook de achterwielaangedreven Huracáns er vermogen bij en dat betekent dat die straks 590 pk sterk zullen zijn. Nog even wachten op zekerheid.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (6) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.