Facelift Ford Mondeo

Ford Mondeo Facelift
Ford heeft de Ford Mondeo gewijzigd. Het uiterlijk is licht aangepast en ook aan de binnenzijde zijn veranderingen. Het luxe Titanium-model behoort voortaan tot het vaste programma.
Ford heeft de Ford Mondeo gewijzigd. Het uiterlijk is licht aangepast en ook aan de binnenzijde zijn veranderingen. Het luxe Titanium-model behoort voortaan tot het vaste programma.  De wijzigingen aan het uiterlijk van de Ford Mondeo zijn niet wereldschokkend. Het is beperkt gebleven door opnieuw vormgegeven onderste delen van de voor- en achterbumpers, verchroomde accenten aan de carrosserie, achterlichten waarbij meer helder glas is toegepast en nieuwe reflectors op de 4- en 5-deurs modellen. Ook is er helder glas voor de zijknipperlichten aan de voorzijde.
Binnenin zijn nieuwe bekleding en andere kleuren gebruikt dan voorheen. De klok is gewijzigd en heeft nieuw inlegwerk. Voorts is de verlichting van de wijzers verbeterd. In duurdere modellen, zoals de Ghia en de Executive is meer chroom gebruikt in het interieur.
Ook op het technische vlak zijn er wijzigingen. Zo geven de remmen volgens Ford de bestuurder voortaan meer feedback en zorgt een ring onder de versnellingspook ervoor dat er niet misgeschakeld kan worden. Ook kan er voortaan in de Mondeo via Bluetooth worden gebeld en zijn er systemen te koop die het aansluiten van I-Pods en MP3-spelers makkelijk maken.
Fod heeft besloten de Mondeo Titanium, die aanvankelijk als tijdelijk model was aangekonidigd, vast in het programma te houden. Samen met de Executive vormt hij het luxe topmodel. Ford belooft dat er in de nabije nog een luxer model komt.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.