Extra avontuurlijke Ford Bronco gespot

Bronco met blubberaspiraties

Ford Bronco spyshots
Ford Bronco spyshotsFord Bronco spyshotsFord Bronco spyshotsFord Bronco spyshotsFord Bronco spyshotsFord Bronco spyshotsFord Bronco spyshotsFord Bronco spyshotsFord Bronco spyshots

De Ford Bronco maakt dit jaar zijn rentree en doet dat met een flinke knipoog naar de eerste generatie. De reguliere Bronco dook onlangs al eens op, nog gehuld in een flink camouflagepak, maar nu is ook een iets avontuurlijker ingestelde variant gespot.

Eerder deze maand dook de splinternieuwe Ford Bronco voor het eerst op voor de camera van onze spionagefotograaf. Zoals verwacht zijn de scherpe retrolijnen duidelijk zichtbaar. De Bronco keert terug na een afwezigheid van 24 jaar en ontleent zijn uiterlijke kenmerken aan de oer-Bronco uit de jaren 60. De concept-car uit 2004 geeft al een goed beeld van het soort auto dat zich schuilhoudt onder de camouflage. De ontwerpdetails blijven vooralsnog goed verborgen, maar aan de voorkant van de hier gefotografeerde Bronco zien we wel duidelijk dat er cirkelvormige led-koplampen in het neusje zitten.

Hoewel de verschillen met de eerder gespotte Bronco minimaal zijn, verraden de ruige banden en hogere dorpels dat het hier gaat om een wat meer op een 'terrein-versie'. Ook wat dat betreft keert de Bronco terug naar de oorsprong. Het laatste type (uit de jaren 90) was zijn avontuurlijke roots namelijk enigszins kwijt. Ford is zelf helder over het doel van de retro-SUV: 'Op avontuur buiten de stad'. Later dit jaar zien we de 'nieuwkomer' eindelijk in zijn volledige gedaante.

PRIVATE LEASE Ford Bronco

Arval
Ford Puma 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 449
 
Arval
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (5D/CVT)
€ 591
 

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.