Eerste prijzen Opel Corsa-e bekend

Instappen vanaf….

Opel Corsa gelekt
Opel Corsa gelektOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel CorsaOpel Corsa

De nieuwe Corsa is elektrisch en de wereld mag het weten! In aanloop naar de Nederlandse introductie maakt de importeur de eerste prijzen bekend.

De Corsa-e verschijnt in eerste instantie als Launch Edition in de Nederlandse showrooms. Op het Nederlandse prijskaartje is een prijs van € 34.999 genoteerd. Voor dat geld is de Opel uitgerust met onder andere eco-led-koplampen, lichtmetalen 17-inch wielen, multimedia met navigatie, automatische klimaatregeling en cruisecontrol. Ook is een zesjarig E-Service-contract bij de prijs inbegrepen,  waarbij Opel kosteloos het onderhoud voor zijn rekening neemt. In de Free2Move Lease kost de Corsa maandelijks € 435 (60 maanden, 10.000 km per jaar), als Private Lease komt de auto uit op een maandbedrag van € 499.

De Launch Edition staat vanaf maart 2020 bij de dealers. Een instapversie volgt in juli. Met een vanafprijs van net geen € 35.000 is de Opel een fractie goedkoper dan zijn (nieuwe) familielid uit Frankrijk. De Peugeot e-208 kost in ons land namelijk minimaal € 36.250 als Allure. Onderhuids delen beide auto’s hun techniek. Die is in de Opel goed voor een elektrische actieradius van 330 kilometer.

PRIVATE LEASE Opel Corsa

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (127) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum