Easter Jeep Safari-creaties teaser

Wellicht voorbode Wrangler pick-up

Moab Easter Jeep Safari 2018
Jeep-liefhebbers zitten op het puntje van hun stoel deze week, want hun favoriete merk is zich weer aan het opmaken voor de jaarlijkse Easter Jeep Safari in Moab. De eerste creaties komen nu in beeld, al is er nog niet veel te zien.

De Moab Easter Jeep Safari is hét evenement voor liefhebbers van het merk dat voor sommigen een soortnaam is geworden. Het offroad-evenement wordt ieder jaar in Utah gehouden en Jeep zelf is steevast van de partij met interessante creaties. Dit jaar zou dat weleens meer kunnen betekenen dan wat lollig opgetuigde productiemodellen, want op de eerste afbeelding lijkt een Wrangler met een pick-upbed te staan. Over de Wrangler pick-up wordt al maanden gesproken en de auto is ook al eens gespot. Wellicht grijpt Jeep de Safari aan voor de presentatie van een voorbode van dat model, ongetwijfeld voorzien van offroad-attributen.

De andere speciale Jeep, eveneens op kunstzinnige wijze in beeld gebracht, is een driedeursversie met een sportief ogend wit dak met glazen achterruit. Ook de deuren zijn anders dan normaal en duiken aan de bovenzijde meteen na de buitenspiegels fors naar beneden. Het reservewiel hangt niet achterop de auto, maar ligt binnen, onder dat bijzondere dak.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.