DS naar eigen wens: Commande Spéciale

DS à la jij

DS 5 Commande Spéciale
DS lanceert op de Autosalon van Parijs een personalisatielijn voor de DS 5. Onder de noemer Commande Spéciale kan men in het vervolg de auto naar eigen smaak laten uitvoeren.

Voor wie een Citroën te gewoontjes is, riep men DS in het leven. Is dat je vervolgens ook nog niet speciaal genoeg, dan heeft DS nu mogelijk een oplossing. Binnenkort kun je bij het bestellen van een DS tot in detail je eigen smaak erop loslaten. DS noemt het Commande Spéciale en de DS 5 is de eerste DS die laat zien wat er mogelijk is.

Hoewel DS meldt dat de personalisatielijn teruggrijpt op de tijden dat een Citroën DS voor De Gaulle werd omgebouwd en Chapron de koetsen van menig DS verbouwde, blijft het hier natuurlijk allemaal wat eenvoudiger. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen met welke soort leer je het interieur bekleed wilt hebben en wat voor vloermatten je wilt. Daarnaast kun je in het interieur nog diverse andere opties aanvinken en aangeven hoe het eruit moet komen te zien. Wil je een unieke lakkleur samenstellen, dan gaat er iemand met je kijken naar de mogelijkheden.


Lezersreacties (44) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.