Drie Daihatsu's tijdelijk voordeliger

Daihatsu Cuore
Het mag dan nog lente zijn, wat Daihatsu betreft kan de Summersale niet vroeg genoeg beginnen. Vandaar dat het merk nu de Cuore, Sirion 2 en de Terios tijdelijk in de aanbieding heeft.
De handgeschakelde Cuores zijn tijdens de Summersale 600 euro goedkoper en op de versies met automatische transmissie zit zelfs een korting van 1.600 euro. De vanafprijs van de Cuore is zodoende 8.399 euro. De actie geldt alleen voor de Cuores die op voorraad zijn en uiterlijk tot 31 augustus. De Sirion 2 1.3 Sport en de 1.3 Exclusive zijn allebei tijdelijk 1.800 euro goedkoper. Bovendien kost het GT-pakket, bestaande uit een zwarte achterspoiler, zijskirts en wielkastverbreders, tijdelijk geen 999 euro maar 499 euro. Ook hier geldt de actie alleen voor voorraadmodellen, maar in dit geval verstrijkt de actietermijn op 15 juni. Wie het meeste voordeel wil hebben, doet er goed aan de Terios in overweging te nemen. De speciale Limited Edition is namelijk 3.180 euro goedkoper dan normaal en biedt ook nog extra accessoires ter waarde van maximaal 800 euro. De vanafprijs van de Terios Limited Edition is 18.369 euro. Ook hier geldt: zolang de voorraad strekt en tot 15 juni.

Lezersreacties (58) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.