Dit lees je in AutoWeek 28

Van Mercedes-Benz GLE tot Mitsubishi 3000 GT

Lexus RX vs. Mercedes-Benz GLE

De gloednieuwe AutoWeek die vanaf vandaag in de winkels ligt, zal bij verschillende lezers in de koffer voor naar hun (binnenlandse) vakantiebestemming belanden. De zomervakantie is in een deel van Nederland begonnen! Dit lees je allemaal aan het zwembad, of nog thuis op de bank, in de nieuwe AutoWeek.

Tests en reportages

Je treft veel Mercedes-Benz aan in dit nummer, want we testen niet alleen de GLE naast de Lexus RX, maar er is ook een reportage over een Deense verzamelaar van Mercedes pick-ups. Verder gluren we bij BMW om de hoek om te kijken hoe zij hun wereldprimeurs van een professionele camouflagelaag voorzien voor tijdens het testwerk. Hoewel het segment met uitsterven wordt bedreigd, blijven MPV's natuurlijk dé uitgelezen vervoersmiddelen voor tijdens de zomervakantie. In een occasiontest mag een Volkswagen Touran (2015) zich tegenover een Renault Scènic (2017) bewijzen.

Occasions

Naast een Klokje Rond met een 18 jaar oude BMW 540i met meer dan 400.000 kilometer achter zich, stuurt Nic een Mitsubishi 3000 GT 3.0 V6 de rollenbank op. Ook rijdt een Nissan Juke van de eerste generatie bij de redactie langs voor een kennismaking met de hagelnieuwe Nissan Juke-duurtester. In hoeverre lijken de gewaagde cross-overs nog op elkaar?

Nissan Juke

Dit en meer is allemaal te lezen in de nieuwste AutoWeek. Liever niet op pad? Bestel vanuit de luie stoel (binnenkort) het nieuwste nummer. Dan valt hij binnen twee werkdagen op de deurmat.

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.