Dít kost de Jeep Wrangler

Personenversie vanaf € 83.340

Jeep Wrangler
Autoweek 30 2018 Magazine Jeep Wrangler terreinrijJeep Wrangler EuropeJeep Wrangler EuropeJeep WranglerJeep Wrangler

Jeep heeft prijskaartjes geplakt op de fonkelnieuwe Wrangler. Een nieuw geel gekentekend exemplaar van Jeeps bekende alleskunner moet minimaal € 84.340 opbrengen.

De nieuwe Wrangler mag dan in elk opzicht op zijn voorganger lijken, de auto is tot op het kleinste moertje toch echt helemaal nieuw. De Nederlandse importeur vraagt minstens € 83.340 voor de nieuwe Wrangler. Voor dat geld krijg je een driedeurs Wrangler met een 272 pk sterke geblazen 2.0 viercilinder onder de kap, een blok dat net als bij vooralsnog alle andere versies die Jeep in Nederland van de Wrangler verkoopt is gekoppeld aan een achttraps automaat. De instap-Wrangler is uitgevoerd als Sahara. Liever een driedeurs-Wrangler als Rubicon? Reserveer dan een bedrag van minstens € 89.740. De langere vijfdeurs Wrangler is er ook als Sahara en als Rubicon en kost dan, tevens met 272 pk sterke 2.0, respectievelijk € 87.740 en € 93.240.

Liever dieselen? Geen probleem. Op de bestellijst van de Wrangler komen we namelijk de 200 pk sterke 2.2D tegen. De driedeurs met deze motor kost als Sahara én als Rubicon € 95.690. De vijfdeurs Wrangler kost met deze motor € 100.990 (Sahara) en € 104.790 (Rubicon).

Natuurlijk is de Wrangler ook leverbaar als bedrijfswagen, al gaat het dan alleen om de lange vijfdeurs. De prijzen inclusief ombouw liggen rond de € 50.000 voor zowel de benzine- als de dieselversies. De Wrangler is als bedrijfswagen pas vanaf het derde kwartaal van dit jaar leverbaar.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.