Dít is de Bentley Continental GT Convertible

Dakloze van adellijke komaf

Bentley Continental GT Convertible
Bentley Continental GTCBentley Continental GTCBentley Continental GTCBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT ConvertibleBentley Continental GT Convertible

Bentley breidt de Continental-familie uit met een opengewerkte variant: deze Continental GT Convertible!

De tijd vliegt. Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat Bentley de huidige Continental GT aan de wereld voorstelde, een luxueuze coupé waarmee Bentley de bovenkant van de coupémarkt bedient. Net als van de vorige generaties Continental levert Bentley een versie voor wie graag de wind door zijn of haar haren voelt wapperen, een auto waar we vandaag kennis mee maken: de Continental GT Convertible.

Net als de reeds bekende Continental GT beschikt ook de Continental GT Convertible over een 635 pk en 900 Nm sterke W12, een dubbel geblazen twaalfcilinder met een inhoud van 6,0 liter die is gekoppeld aan een achttrapsautomaat met dubbele koppeling. De dakloze Continental legt 2.414 kilo in de schaal en daarmee is hij 170 kilo zwaarder dan zijn dichte broertje die 2.244 kilo weegt. De GT is in staat om 3,7 seconden naar een snelheid van 100 km/h te sprinten. Deze GT Convertible neemt voor diezelfde sprint vanwege het hogere gewicht iets langer de tijd, al is het verschil met 0,1 seconde absoluut te verwaarlozen. Zijn topsnelheid ligt op 333 km/h. Het cabriodak, waarvan de binnenkant af te werken is in acht kleuren, laat zich in 19 tellen, tot een snelheid tot 50 km/h, elektrisch openen of sluiten.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum