De Renault Safrane bestaat weer!

De Renault Safrane bestaat weer!
De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!De Renault Safrane bestaat weer!
Maak je geen zorgen: de Renault Safrane-nieuwe-stijl is alleen bedoeld voor het Midden-Oosten.
Wij hebben de Renault Safrane al bijna verdrongen. Vanaf 1992 was het de vaandeldrager van het Renault-programma. Hij verdween ten gunste van de Vel Satis en sindsdien leeft hij voort als miskende occasion. Speciaal voor de markt in het Midden-Oosten is de typeaanduiding Safrane weer afgestoft. Het is niets meer dan een tot Renault omgedoopte Samsung SM5 – een product van de Zuid-Koreaanse Renault-dochter Samsung. Deze Safrane wordt dan ook in Zuid-Korea gebouwd. De nieuwe Safrane is altijd voorzien van een V6 in combinatie met een automaat. Waarschijnlijk is deze Renault van Samsung wel een voorbode voor de toekomst. Er gaan geruchten dat als de Vel Satis aan het einde van zijn carrière is, die wordt vervangen door een tot Renault omgedoopte Samsung. Dan wordt ook de Europese grote Renault dus een vermomde Samsung. In Europa hebben we onlangs voor het eerst kennisgemaakt met Samsung: de Renault Koleos kennen ze in Zuid-Korea namelijk als Samsung QM5. 'Onze' Koleos wordt zelfs in Zuid-Korea gebouwd.

Lezersreacties (72) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.