Dacia maakt auto's smerig in Londen

Anti-wasstraat

Dacia Mud Wash

Dacia kliedert maar wat graag je auto onder. Het heeft een anti-schoonmaakteam samengesteld dat in Dacia's Mud Wash je schone auto onderblubbert met modder. Helemaal gratis, dat wel.

Uit Engels onderzoek blijkt dat slechts 40 procent van de eigenaren van een vierwielaandreven auto daadwerkelijk eens is gaan offroaden. Maar liefst 19 procent van de ondervraagden geeft aan zelfs nog nooit op een zandpad te hebben gereden. Dacia vindt dat dat allemaal anders moet en maakt je 4x4 maar wat graag 'klaar voor avontuur' door hem onder te kliederen.

Bij Dacia's showroon in West-Londen is op 18 januari de zogenoemde Mud Wash te vinden. Hier staat Dacia's 'anti-schoonmaakteam' klaar om emmers bagger over glimmende offroaders te kletteren. Dacia brengt 'vakkundig' modder aan rond de wielkasten en zegt ervoor te zorgen dat je auto na het modderbad klaar is voor elk avontuur. Natuurlijk ook gewoon op het asfalt. Het grote voordeel? 'Het recht om op te scheppen als je vrienden na het zien van je auto vragen wat je het afgelopen weekend hebt uitgespookt.' Daarnaast zegt Dacia 4x4-eigenaren te willen inspireren om Engeland ook naast de gebaande paden te verkennen.

Uiteraard is Dacia's Mud Wash een ludieke actie om de Duster en diens offroadcapaciteiten onder de aandacht te brengen. Wij vinden het leuk bedacht.

PRIVATE LEASE Dacia Duster

DirectLease
Dacia Duster TCe 130 Expression (5D/6H)
€ 439
 
Alphabet
Dacia Duster TCe 130 Expression (5D/6H)
€ 489
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (29) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.